Personal fysio krachttraining

Personal Fysio training is gericht om u te helpen op het gebied van gezondheid en het bereiken van fysieke doelstellingen. Heeft u klachten of heeft u net een revalidatie doorgelopen? Dan kan een personal fysio trainer helpen met fit worden, fit blijven en/of het werken aan uw gezondheid. Fysiotherapie is gericht op blessures en herstel. Personal Training is gericht op bereiken van fysieke doelstellingen. De personal fysio trainer kan als gevolg van zijn uitgebreide ervaring en scholing een combinatie van beide inzetten. En zo doelgericht werken aan herstel en het bereiken van fysieke doelstellingen en deze ook behouden.

Maak direct een afspraak

Personal Fysio Training gericht op uw gezondheid

Personal training is meestal gericht op afvallen en/of sterker worden. Personal fysio training biedt u meer dan dat. Wij screenen uw lichaam op verbeterpunten, doen een uitgebreid onderzoek om eventuele klachten te kunnen verhelpen en maken samen met u een plan om aan uw doelen te werken. Soms weet u zelf niet wat er in uw eigen lichaam speelt. Veel mensen nemen hun gezondheid voor lief en hebben niet door dat het lichaam niet in gezonde staat verkeerd.

Caspar Hattink verzorgt binnen Medisch Centrum IBIS de Personal Fysio Trainingen. Caspar is fysiotherapeut/revalidatietherapeut en gecertificeerd Personal Trainer (NSCA). Daarnaast traint hij op het olympisch trainingscentrum Papendal te Arnhem, is hij Nederlands kampioen discuswerpen en heeft meer dan 10 jaar ervaring in Strength and Conditioning, fitness en krachttraining.

Vergoeding

Blessurebehandeling en begeleiding valt onder Fysiotherapie. Personal Fysio Training gaat een stapje verder. Hiervoor zijn screenings en trainings- pakketten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact op met Caspar via hattink@mcibis.nl

Onze Personal Fysio Trainer

Caspar Hattink

Specialismen: Fysiotherapeut, Revalidatietherapeut en Personal Fysio Trainer